Göteborg


Idag har jag och sötnosen varit i Göteborg igen och han har fått köpa sin kniv äntligen, vad han nu ska ha det till x)
jag har inte köpt npgot eftersom jag fortfarande måste spara pengarna till London, bara strumpbyxor och FALAFELRULLE:FFF

Mathilda i högklackat?O.o


Önska jag passade i högklackat, men det gör jag inte, jag är för lång för det typO.o eller det är väl tjejer som är mycke längre än mig som har det men ändå känns det som det inte är min stil. Det är tråkig jag vill kunna ha högklackat:3

Solglasögon


Solglasögon asså, vill ha en jäkla massa solglasögon i massa roliga färger och former, hitta ett par så sjukt coola när jag var i göteborg med Neo och mammsarna i en tuff typ 70-tals affär, fasen vad jag ångra att jag inte köpte dom asså, stora gammla glasögon, det finns inget som slår det:)

Egoister är helt cp jobbiga!


Jag gillar verkligen inte egoistiska personer, sånna som bara tänker på sig själv, pratar om sig själv och är almänt själviska.
Och folk som skryter om sig själva är det värsta, så jävla jobbigt att lyssna på, okej någon gång i bland, det går bra men INTE hela tiden som vissa gör, det blir ju sjukt tråkigt att lyssna på i längden.

..

Idag har jag gjort individuellt val i skolan, det fanns typ INGET att välja mellan, alla praktiska ämnen hade dom tagit bort utom typ ett och det var foto, så jag valde det som första hands och psykologi i andra hand, jag gillar inte att ta jävla kort och absolut inte psykologi, det enda som är bra är att man får ha Filippe då.
Men vafa, jag valde denhär skolan för jag ville ha textil men då tar dom bort det! jävla rövskola!

Vattenpipa!


Hahaha nu har jag och Tor testat hans vattenpipa, eftersom det var lite vårigt och sådär ute idag.
Jag testade om det gick att blåsa rök ur öronen om man höll för näsa och mun men det gick inte=( jag tog för många halsbloss så nu har jag ont i halsen och huvet xD
Jag måste säga att jag posar fruktansvärt snyggt på denna bilden xD inte.
Nu har vi iaf ätit nyponsoppa och det var gott:D och nu ska jag be han komma hit och pussas med mig:3

jag behöver nya kläder!


Wöööhh, jag har trååkigt och är något hemskt tröttO.o sitter i kaffeterian i skolan och väntar på att tor ska sluta, han slutar kl 13.00 så det är inte långt kvar som tur är:3
Under tiden sitter jag och suktar kläder på lite olika sidor, jag är hemskt shoppingsugen och känner ett stort behov av förändring! O.o
känns som det var en evighet sen jag shoppade sist men det var ju inte ens 2 veckor sen..
Och det är så långt som 15 dagar kvar tills jag kan shoppa och då räknar jag inte ens med idagO.o

-


Varje dag när jag kommer till stationen på morgonen när jag går av bussen så får man bara lust att sätta sig på ett tåg och åka någon stans asså:O

Ge mig:)

Gjorde en ny vill ha lista eftersom alla gått och lagt sig och jag har ingen lust att sova för jag är hungrig:P

Detta är nog det enda jag tycker saknas i min gaderob, en jeansjacka i ungefär den färgen som jag ska ta av ärmarna på så det blir en väst, en jäkla massa nitar som jag ska sätta på ryggen av jeans västen, ljusa cheap monday eller ljusa byxor i största almänhet behöver inte vara cheap monday just, 10 eller 14 håls röda martens och en röd harrington:)

Nu ska jag göra lite te sen ska jag nog pyssla lite eller nått. Adjö!

!

Jag har precis hjälpt min mamma att lägga in massa saker på tradera, äntligen är det gjort efter att hon tjatat på mig hur länge som helst om det.
Imorgon så blir det nog skola för min del, går bara till 10.50 och har bara 2 lektioner så det ska nog gå bra, kanske inte de roligaste lektionerna men (svenska och matte) men det är väl kanske dom jag behöver gå på mest.

Gammal bild gammal bild! :)

Opepp dag!

Jag är almänt trött på allt, trött på folk, trött på eggby (samhället där jag bor eller vad man ska kalla det), trött på att må dålig (fysiskt menar jag nu), trött på att jag hela tiden vill åka någon stans bara för att få komma bort, bli uppdaterat och känna mig främande någon stans. JAG VILL BORT!
Jag vill bara slippa alla ett tag, bara åka någon stans, slumpa något ställe inom sverige och bara vara borta en vecka för att se om man saknar skiten här.
Och sen ska man söka jävla sommarjob med, jag känner mig så opepp på allt idag, och det sista jag har lust med är att sommarjobba asså, jag trivs aldrig på mitt sommarjobb och det får slutsatsen att jag vägrar gå dit.
Och slava för jävla komunen och få piss betalt vägrar jag att göra.

Semledagen


Sjuk idag med:/ men till dagens ära får jag semla sen:)

.

Igår när jag och Tor var i Göteborg så var det några nazister/razister som stog och viftade med flaggor och delade ut blanketter typ, jag förstår inte att dom inte skämms, jag har svårt att föreställa mig att dom vill vi ska slakta judar och skit som dom gjorde i andra världskriget, jag tror bara inte på det.
Är det trevligt för någon att leva i en sådan miljö över huvud taget? det tycker inte jag, jag kan verkligen inte förstå bara hur dom kan med att stå och skylta med det på stan.
Det var kanske 6-8 st killar i 20-25 års åldern som stog där, alla hade rakade huven, bara en sån sak att alla hade rakade huven, ofta det spelar någon roll, det är ju bara så fruktansvärt fånigt så det är inte sant. J
Och jag kan bara inte tänka mig att dom vill ha det så som det var då, som andra världskriget. Jag har lust att sparka sönder huvet på dom asså för dom äcklar mig.
Min farfar var med i andra världskriget (han är död nu) och jag vet vad min pappa berättat för mig som hans pappa berättat för honom om ny nazister och skit, "om dom väl hade varit där skulle dom ändra uppfattning om hur dom vill ha det, ingen förstår hur det är bara genom att se på filmer, man måste uppleva det för att förstå det till fullo".
Något liknande det berättade min pappa för mig när vi pratade om det och jag tycker nog det låter ganska rimligt.
Tex som i Schindler's List, dom gör allt för att komma undan, gömmer sig men soldaterna hittar dom oavsett och skuter ihjäl dom som om det inte vore något, vem fan vill ha det så?
Oavsett om jag är typ så arisk som jag kan bli med blåa ögon och allt detdär så vill fan inte jag ha det så.



---

Idag har jag och Tor då varit i Göteborg och jag fick min falafelrulle:FF och det var lika as gott som vanligt:D jag köpte iaf en ny töj, 8 mm denna gången och korven köpte nya skosnören till sina kängor.
Vi var även runt i lite fler roliga affärer, mycke man vill ha men inte kan köpa typ eftersom som jag måste spara till London.
Sen fick jag reda på att mitt ena marsvin dött imorse, tråkigt, tråkigt men det finns inget att göra R.I.P lilla gråa marsvinet <3

Tor-snor


Idag blir det Göteborg med sötnosen:) och vi ska äta FALAFEL:FFF

Röv


RÖV RÖV RÖV RÖV RÖV DAG!!!!
Jävla skit åt helvete dag!
Sämsta dagen på hemskt länge, jag och Tor har bråkat och jag har mensverk så jag knappt kan stå, humörsvängningar som cp as av mina p-piller. Gråtit, varit arg, gråtit, varit arg, gråtit, varit arg, hela tiden usch fyfan.
Jag har varit almänt grinig hela dagen helt enkelt.
Jag stannar nog hemma imorgon, då har alla muminavsnitten laddat klart med så jag kan kolla på dom.
Jag är bra på att klaga.. jag vet!

-


Imorgon blir det nog skola för mig, egentligen orkar jag inte men det är så tråkigt att sitta hemma så jag går dit iaf, eller kanske inte.
Sen har min pappa maginfluensa med, får akta sig så man inte får det med, skulle inte vara trevligt.
Sen blir det kanske Göteborg med Torisen på lördag, får se om han orkar.

Korv

Jag har kommit på att jag är nog mer en bilddagbok människa, jag är nog mer intresserad av bilden är texten typ.
Iaf ibland:)
Förövrigt jävla skitdag, vill ha någonting att göra.
Ska iaf söka sommarjobb idag, sjukhuset och jordgubbar blir det, få se om det blir något mer sen.
Förövrigt fick jag lust att lägga upp en ful bild så jag gjorde det, gammal och ful x)

-

Klockan är 01.21 och jag kan inte sova för jag bara nyser och hostar hela jävla tiden O.o så jag ägnar mig åt att knarka Zooey Deschanels band, sådär lagom segt, jag gillar henne hon spelar alltid så tuffa, säregna roller i alla filmer och ser hemskt bra ut med :3
Efter som jag förmodligen kommer få vara hemma från skolan imorgon om det inte händer ett mirakel att jag blir frisk helt plötsligt nu då, vilket jag tvivlar på kommer hända, så ska jag försöka släpa mig ut på en promenad eller nått jag behöver röra på mig och få lite luft så jag kan bli frisk någon gång.
Men nu ska jag försöka sova igen=)

Fortfarande sjuk..


Nu börjar jag bli trött på att vara sjuk, blir typ anfådd såfort jag rör mig, har influensa skit..
Sitter och försöker skriva om mumin noterna som jag skickade efter, det är piano nåter och jag ska skriva om dom till munspelsnoter vilket inte var så jätte enkelt.. men det går :P förövrigt väntar jag på 57 avsnitt med mumin som jag inte sett innan ska ladda klart och pettson och findus film med, då har jag något att göra medans jag är sjuk iaf :) nu ska jag ägna mig åt att dricka te så min hals ska sluta göra så förbannat ont och göra en ny vill ha lista, dvs. nätshoppa och titta på alla saker jag inte kan köpa för jag måste spara pengar till london, men jag gillar det iaf desto roligare när man väl kan köpa det sen:D
Sen är det bara 22 dagar kvar till jag åker:) Jag längtar!

Sjuk


Har blivit sjuk.. förkyld, ont i hela kroppen och feber, fruktansvärt kul, gick hem till Tor redan igår från skolan för jag spottade blod och skit..
Jag som ville till skolan idag för det skulle komma folk som varit med i andra världskriget och prata om koncentrationsläger och skit som dom satt i, tycker jag kunde vara intressant.. Menmen..
Har varit hos Tor hela dagen för jag orkade inte ta bussen hem imorse så jag har legat och kollat på Lost hela dagen typ..
Nu ska jag iaf äta något..

('.')


Jag har ingen lust att gå till skolan imorgon, jag saknar tor och jag tror jag är påväg att få urinvägsinfektion igen-.-'
CP..
nu ska jag försöka göra något åt saken och dricka te eller teh eller va fan det nu heter..

<3


Torisen fick förövrigt en ballong och lite godis av mig i present (a) ganska så jobbig att frakta ballongen från göteborg på tåget hem.. men det gick;D

Alla hjärtans dag


Jag fick tio röda rosor, gelehjärtan och chokladhjärtan av Torisen i alla hjärtans dag present:3 <3
Sen gjorde jag pannkakstårta till oss, sen gick vi ut och gick på isen, nästan runt hela sjön och det blev ganska så jättekallt om fötterna sen gick vi in och bara myste och käkade lite gott på kvällen:3 mysdag:) <3

Göteborg


Nu har jag kommit hem från Göteborg, eller inte precis nu men har inte kunnat skriva något för sidan har varit helt cp..
Är iaf fruktansvärt trött och har hemsk träningsverk i mina ben.. Men har iaf fått min falafelrulle idag:D det var gott:GG
Det blev iaf detta som är på bilden inhandlat..

Random halsduk eller vad man ska kalla det från carlings, känns som den kommer bli liggande, men ändå xD
Vanlig svart tröja från H&M som jag ska klorina
Ny plånbok med söt rosett på från någon random affär.. Blev så fruktansvärt trött på att allt bara trilla ut min andra plånbokO.o
Strumpbandshållare/trosor från shock
Och nya lila skosnören till mina kängor från shock:)

Jag är nöjd iaf:D
Nu ska jag dricka te! :)

-


Det finns inte mycke saker jag gillar men Liptones är världens absolut bästa band!

Vill ha!


Hade inget att göra igår så jag slängde ihop en lista på lite saker jag känner att jag gärna skulle vilja ha nu;D

Trååkigt


Har ingenting att göra, bråkar med mamma och har almänt jättetråkigt, förstår inte varför jag åkte hem från Tor.
Menmen, imorgon blir det iaf gbg med Neo och då ska jag käka falafelrulle:FF ÄNTLIGEN:D har varit sugen på det länge, försökte göra hemma men det blev inte riktigt samma sak som det smakar på citykebab:3
Ska åka redan halv 8 imorgon eller halv 7 kanske det var, sak samma båda är tidigt och jobbigtO.o menmen vill man vara fin får man lida pin eller nått.. vet inte xD
Resten av lovet har iaf varit bra tycker jag:3
Fredag: Var kompledig från skolan för jag hade varit på versnissagen till våran utställning. Låg och sov hos Tor tills han kom hem och då gick vi ner på stan och kollade vattenpipa Sen åkte hem på kvällen.
Lördag: Var hemma, åkte till stan för att köpa en kortläsare till min kamera så jag kan andvända den när jag ska till London:)
Söndag: Var arg på folk som plockade dunet från fåglar när dom levde och åkte hem till Tor vid 5 tiden eller nått:3
Måndag:
Var hos Tor och gjorde typ inget, hans mormor kom dit och vi åt typ, kollade på film och sådär.. som vanigt typ:P
Tisdag: Fortfarande hos Tor, var nere på stan och han köpte en vattenpipa, som han fortfarande inte provat, uschusch x)
Onsdag:Varit hos Tor medans mina föräldrar varit på begravning.

Resten av lovet:
Torsdag: Göteborg med Neo och mammsarna:)
Fredag: Rida ut med Neo och sen gå upp på berget, grilla och åka pulka hela vägen ner (flera kilometer lång backe)
Lördag: Alla hjärtans dag, Tor kommer hit, jag ska göra pankakstårta för att han aldrig ätit det :)
Söndag: Tor fortfarande här och typ bara ta det lungt och vila tills skolan börjar igen:P

Stan


Har varit med toris på stan idag, han köpte en vattenpipa av en skum hög tant i någon skum affär:DD
sen har vi käkat på kebabhouse så jag äntligen fick mina pomfritt, sen var vi inne i en sy-affär somjag letade efter spets men inte fan fanns det någon där och jag kännde mig väldigt distraherad för gubben som jobbade där var väl typ i 70 års åldern stog intill hela tiden och kollade på när jag tittade och han påminnde väldigt mycke om min morfar, det var störigt så jag var tvungen att gå ut därifrån, fast då kände jag mig väldigt elak för jag inte köpte något istället xD menmen..
 och så har jag köpt en ny töj med..

..


Jävla fascister jag ska plocka erat jävla hår!

..


Liknande dröm varje natt..
Nu är klockan 02.14 och jag har återigen vaknat, som vanligt av att jag gråtit för jag drömt någon konstig mardröm om Tor och mina gammla kompisar.. samma sak varje natt när jag är hemma, ibland mer och ibland mindre hemska.
Jävla drömmar!

Mat


Jag hatar mat, det är äckligt och jobbigt att äta och jag skulle absolut inte ha något emot att ersätta det med typ tubmat, tabletter eller liknande, snarare tvärt om, jag skulle gärna göra det för det är bara jobbigt att äta, allt smakar tråkigt och usch.

..

Jag tror jag kommit på vad livet går ut på, iaf mitt, sova, äta, sova, äta, huvudverk, bli besviken, vara frustrerad och sova för just nu verkar det inte vara annat än det.

Punk, hu?


Idag frågade min pappa mig -Är du punkare eller?
han är typ den, jag vet inte 4-5 denna veckan som frågar mig det.
Vad ska man svara? Jag svara alltid typ, inte vet jag, jag är väl vad jag är eller något liknande sånt.
Jag tycker inte man bara kan vara någonting helt plötsligt, man är dig själv (de flesta), man är den man är och inte pga. hur man klär sig och ser ut, visst jag har kanske har kläder som en punkare, frisyr som en skinbird, musiksmak som en punkare men jag lyssnar inte bara på punk, jag är ganska öppensinnad när det gäller musik, jag kan lika gärna gilla en discolåt som en punk låt bara att det kanske inte händer lika ofta, men bara för det är jag ju inte en punkare.
Jag är trött på sånna frågor och jag är som jag är, jag är mig själv, jag klär mig i det jag gillar, tycker är snyggt och jag känner mig bekväm i, inget annat och så är det bara, jag försöker inte vara något som jag inte är och absolut inte för att folk ska tro något speciellt om mig för helt ärligt så struntar jag i vad folk tror om mig, det är helt oviktigt för mig, så om folk vill ogilla mig fr ur jag ser ut så varsågoda för jag bryr mig inte det minsta.
För jag är den jag är och ingen kan ändra på det och jag kommer inte ändra på det för att någon inte gillar det.

..


Jag vill prata som dom gör i This is England, brittisk engelska är vackert!

9 månader


För 9 månader sen idag runt 1-2 tiden på dagen träffade jag denna personen för första gången i mitt liv..
Det var den lyckligaste dagen i mitt liv, min dröm gick i uppfyllelse jag fick dig äntligen efter att jag gått och smygkikat så länge på dig..
Jag älskar dig mer än någonting annat i hela världen Tor<33

Ingen skola


Blev inget Alina eller skola idag, hade cp huvudverk och skit.. menmen:) nu är jag iaf hemma hos fjuttiknutt och vi sitter som vanligt och surar på varandra.. x) ska väl snart åka hem eller når, verkar inte som han vill jag ska vara här så..
menmen.. vi har iaf varit på maxi och köpt godis så nu ska vi väl käka det:)

Stan med Alina


idag har jag varit på stan med alina då.. det blev dessvärre inget shoppande eftersom hon kom ganska så sent till stan.. menmen vi ska träffas tidigare imorgon så:) då blir det shoppa minsann;DDD nu sitter jag hemma hos fjuttiknutt och ska minasann sova här vi har precis kollat på en ny the grudge som kommit ut iår, den var läskig och ganska bra men kunde varit ett bättre slut;D iihihi
förövrigt rakade neo av mitt nackhår igår så nu är det kalt där:DDD

Tråkigt


Just nu sitter jag i skolan och väntar på att Tor ska sluta.. Han sitter i klassrummet och surar på att jag ska till London för han tror att flygplanet kommer störta så jag satte mig i kaffeterian istället.. Sen när Toris lektion är slut ska vi hem till han och efter en stund ska jag ner till stan och möta Alina *happyhappy face* :3 det ska bli kul, får väl se om det blir några fynd eller något såntdär idag vilket det säkert kommer bli fast jag ska till göteborg nästa vecka och london om ungefär en månad x)
nu ska jag fortsätta lyssna på liptones:F och glo på bilddagboken..

London


Jag måste bara dela med mig av min gladhet.. jag ska till London den 12 mars:D


Skinnjacka


Leopardtyg på och nu är det klart, tog en jävla tid men det var det värt:D jag är nöjd:)
får väl se vad jag gör med allt det andra tyget som blev över x)

Frustrerad


4a inlägget idag, ojoj..
Okej nu är det så att jag är ganska så frustrerad/arg.. folk gör precis som dom vill men jag tycker bara, varför lägger folk upp halvnakna bilder på sig själva på bilddagboken, snyggast osv? jag förstår mig bara inte på det.. VARFÖR? är det för att dom vill ha bekräftelser på att dom är snygga eller vafan?? sånna som har killar förstår jag mig ännu mindre på som gör det, jag tyckr att sånt är sånt som han får se.. jag skulle inte vilja att Tor tryckte upp sin kuk med eller utan kallingar där hela sverige kan se det och jag vet att han inte vill att jag ska lägga ut sånt häller.. VÄX UPP säger jag bara, sånt fjortisbeteende klarar man sig utan!

GratisMode


http://www.gratismode.se/?c=10453


Samla poäng genom att värva vänner, du får 4 poäng + 50 poäng om du värvat en aktiv medlem eller genom att göra gratiserbjudanden. När du samlat tillräckligt med poäng för 2 trisslotter, biobiljett eller presentkort är det bara välja en av de butiker som finns att välja mellan så får du ett presentkort på den affären hemskickat till dig helt kostnadsfritt. Om du blir medlem via min länk får du 50 poäng direkt som start. 100% gratiserbjudanden.


Skolan


Just nu sitter jag i skolan och väntar på dom andra medans dom har engelska.. fruktansvärt tråkigt måste jag säga..
Menmen gjorde iaf mitt samhällskunskapsprov förut som jag egentligen skulle gjort den 19 januari men.. bättre sent än aldrig x) det kändes iaf ganska bra, svarade nog på alla sen är det ju en annan sak om dom är rätt;P
Efter skolan blir det iaf ner till stan och köpa en ny töj och spets till kjolen sen ska jag se om jag kan sy klart den idag om jag nu orkar, är kanske mer sugen på att göra om skinnjackan men jag vet inte, något av det blir det iaf.
Imorgon ska jag iaf till stan med Alina, det ska bli kul, var ett tag sen jag träffade henne:)

klorinbyxor



och såhär blev resultatet, blev ganska nöjd faktiskt, är däremot inte klar med kjolen än för spetsen tog slut.

RSS 2.0