Nitväst:)


Nu är min jeansväst nästan klar, just nu sitter det 301 nitar på och jag ska köpa 200 till på lördag i göteborg:)
Och mina gardiner är vackra och juliga x) jag har faktiskt inga andra, för det var jul när jag flyttade till detta rummet och i mitt förra rum kunde jag inte ha gardiner för det var snetak där och sen har det inte blivit av att jag köpt några andra.. menmen någon gång ska jag allt göra det.


Sen kan jag ju meddela att min lilla tjockisråtta nu har fått namnet Obama;D
om jag inte kommer på något bättre framöver dvs.

Tisdag och huvudverk, som vanligt:(

Just nu sitter jag i Tors säng, han är i skolan och jag har ont i huvet:/
Senare, vid 16 så ska jag ner till stan med Tor och följa med han när han köper skor, för ovanlighetens skull är det jag som följer med han och köper något, är alltid han som följer med mig annars eftersom han typ aldrig shoppar x)
efter det blir det förmodligen bara åka hem:)
Imorgon har jag iaf tänkt gå till skolan, får inte missa mer nu pga min huvudverk..
Imorgon är det dessutom april och nu vill jag ha vår! Det sägs dessutom att det ska 15 grader och sol på lördag och dessutom i närheten av det hela veckan, hoppas det inte kommer ännu mer snö efter det bara för då flyttar jag till afrikaO.o

Sen blir det nog göteborg med Tor på lördag igen, han ville gå till beyond retro och kolla och jag behöver ändå köpa fler nitar till min väst och så är beyond retro kul, skulle kunna bo där inne:D

Vem vill inte ha en stor kanelbulle på golvet?:D


Haha detta var nog det tuffaste jag någonsin sett eller nått:D jag ska önska mig en sån matta iaf, i all evighet för den var grym, vem vill inte ha en stor bulle på golvet lixom;D
Förövrigt hoppas jag att min storasyster skickar Londinbilderna så jag kan lägga ut dom snart, eftersom min kamera gick sönder så lägligt när vi var i london så den bara tog vita bilder så fick vi enas om hennes kamera:3

12.24


Eftersom jag inte har något att göra kan jag ju visa min skjorta jag köpte i lördags.
Bilden är jätte dålig jag vet (cam bild) men min kamera har gått sönder:P
Nu ska jag sticka till bussen.

...............

Igår var jag ju i göteborg med Alina och jag köpte.

Ny jeansjacka
En kortärmad skjorta
300 nitar
Vanligt baslinne, svart.
Bh

:)
Och så var vi på beyond retro, det var trevligt, första gången jag var där i Göteborg, där jag köpte skjortan:)
Sen när vi kom tillbaka till Skövde så gick jag och Alina skilda världar igen, hon hem till Synnerby och jag hem till Tor där jag sov över tills idag och så kom mamma och pappa och hämtade mig vid 7 tiden och nu sitter jag här hemma.
Förövrigt, framflyttningen av klockan uppskattar vi INTE, fast det bara är en timme så känns det jobbigt i början, man blir trött senare och när man vaknar är man absolut inte pigg för man förlorat en timme. Menmen, man vänjer sig snart.
Imorgon blir det fira pappa dessutom, 55 år :3

Lördag

Igår var jag och Alina i göteborg och shoppa, det var trevligt.
:)

FREEEDAG!

Just nu har jag svenska, det är jätte tråkigt, vi har filmkunskap eller vad men nu ska kalla det.. Jätte tråkigt men det är bra att vi får se på film mycket:D
Efter skolan ska jag ner och möta Alina på stationen eftersom vi ska till göteborg imorgon så hon ska sova hos mig, det var sjukt längesen vi träffades men det ska bli kul:)
SHOPPPA!

Påsk kanin


Förövrigt köpte jag en gips kanin som Tor tyckte var jätte söt, så jag tänkte måla och lacka den och ge den till han i ett påskägg på påskafton, fast man fick med världens tråkigaste färger så jag andvänder egna istället:)

Och sen är min lugg hopplöst lång, jag håller på att spara ut håret och just nu går det inte göra något med luggen, den kan inte hänga rakt fram för då ser jag inget och jag kan inte ha den åt sidan för det är den för kort för så det ser konstigt utO.o menmen, får hoppas det växer fort för jag saknar något att greja med:3

Hemma hos bror


Nu har vi varit och käkat, det var trevligt och gott:)
Nu eftersom jag slutat skolan för dagen så sitter jag hemma hos min bror och lyssnar på musik och han stack precis ner till stan för att klippa sig så jag passar på att titta lite på olika sidor på internet och hittade domma söta örhängena, så fruktansvärt söta, funderar på att beställa men jag får se.
Idag är det iaf lite vår ute, ganska kallt men mysig sol iaf, konstigt att lite sol kan göra så mycke engentligen:3
Nu ska jag iaf titta på film och hoppas på att tor kommer hem lite tidigare eftersom dom har friluftsdag idag, som tur var så slapp vi det, för det är nog bland det tråkigaste jag vet x)

onsdag

Nu ska jag snart ha matte, är hungrig för jag har sovit hemma hos tor och inte käkat frukost,
men jag och Linda ska gå och käka på wallermans sen, numnum:)

Våfflorvåfflorvåfflor


idag har jag varit i skolan hela dagen fast huvudverk, men det var inte så farligt.
Nu sitter jag hos Tor och väntar på att han ska komma, tror han kommer nu dessutom och det gjorde han:)
JAG ÄR SUGEN PÅ VÅFFLOR!!!O.o

Lampor


Efter jag varit hos tandläkaren åkte jag och mamma till en 2hand affär och jag hitta denna söta lampan, eller ahh, lampfoten, skärmen var så ful så jag gav tillbaka den till affären ;D jag stog ett bra tag och valde mellan 3 olika men denna var nog finast ändå.
Jag tycker sånna här gammla lampor med massa saker på är så gulligt så jag skulle kunna fylla ett helt rum med sånna :3

Sen åkte vi till en sybehörs affär och ÄNTLIGEN så hittade jag min svarta spets som jag letat efter så fruktansvärt länge, och så köpte jag en dragkedja till klänningen jag håller på att sy med:)

löpband

Jag kom tänka på en annan sak, jag skulle vilja ha ett löpband.
För lixom, om man är ute och springer, då tänker man hela tiden på hur långt bort man är och att man måste komma tillbaka med så då vänder man för tidigt, då man egentligen skulle orka springa mer.
Om man har ett löpband slipper man det, då kan man hoppa av precis när man vill och man slipper tänka på hur långt borta man är och så, då skulle man bli mindre slö och spinga oftare, iaf jag.

måndag måndag måndag, så typsik måndagO.o


Just nu sitter jag i min brors lägenhet (han är större än på bilden nu;D), gick hem från skolan för jag hade så sjukt ont av min magkatarr och är så fantastiskt jobbigt trött i tinningarnaO.o
Sen, kl 3 ska jag iaf till tandläkaren vilket jag inte har någon lust med, dom får säkert för dig att laga något hål eller nått-.-' menmen. Nu ska jag iaf käka så min magkatarr går bort någon gång.

Lindas dikt


Lindää är duktig på att skriva dikter. Förövrigt håller jag med dig totalt!

Något förslag på namn till min lilla råtta?


Just nu sitter jag i sängen med min lilla råttis, han, vilket vi kommit fram till att det förmodligen är nu, eftersom dom inte kunde se det på djuraffären riktigt.
Han, som inte fått något namn än eftersom jag inte kommit på något har iaf redan hittat sitt favortistställe i min tröjficka och favoritsysselsättningen verkar vara att slicka på mina fingrar typ, det är sött:3

Imorgon åker jag förmodligen till Tor om jag orkar, får se. Vill sy en klännning av skjortan jag köpte men har inget tyg som är tillräckligt tunt för att vara överdel, men jag ska rota lite mer imorgon och se om jag hittar något.
Har iaf värsta iden med denna skjortan så jag hoppas det blir bra:)
Har fått en ny taklampa lampa idag med förövrigt, den lyser trevligt :)

19.48

Ja, jag har inte haft det roligar på hela dagen än vad det verkade i morse.
Alla har varit ute och tagit kort och så verkar det som men jag har inte varit utanför dörren typ.


Jag vaknade typ 9-halv 10 eller något, gick upp, käkade frukost, klappade råttan en stund
Sen tänkte jag att jag skulle sy, men jag hade för dålig fantasi så det blev inget med det, så jag gick och la mig och sov istället eftersom alla dissade mig, mamma var och rotade bland loppissaker, pappa åkte på sin nya motorcykel.
Lite senare åkte vi och köpte pizza, käkade sen var det lika tråkigt igen.
Sen satt jag och pappa och pratade hur dom dödar djur på slakterier, eftersom det var en gris som hade vaknat i detdär skållbadet någonstans vart det nu var. Hemskt.
Sen efter en stund bestämmde vi oss för att gå bort till mamma och kolla på loppis saker vi med, jag fick nästan med mig en läsk kyl hem xD en jätte stor som jag tänkte ha som hylla för den var som en hylla, jätte gammal så den var ganska så mordärn ny, riktigt cool, har typ stått där i evigheter, kommer ihåg när vi var små och hade disco nere i källaren (i vallegården som det heter)... Men jag tog inte med mig den hem, kom på att det kanske var lite typ impuls för att jag ahde så tråkigt x)
Nu sitter jag iaf här igen i sängen och har fantastiskt tråkigt, tänkte att jag kanske skulle vara med på kalaset hemma hos tor och dom förut men sen ångrade jag mig, orkar inte ha huvudverk i typ 2 dagar av axels skrikande (ett barn).
Nu ska jag gå och tjata på pappa att han ska komma på något som jag kan göra i brist på annat x)

Tråkig lördagsmorgon

Jag är trött på att vara ett andra hand, att ingen lyssnar och alla bara ska klaga såfort man gör något.

Mathilda vill ha:)


Eftersom jag inte har så mycke bättre för mig för råttan vilar lite och sådär så gjorde jag en ny vill ha lista.

18.07

Glömde säga att idag ska vi äta FALAFEL:D

Hämtat råttan :)


Nu har jag hämtat råttan, och såhär ser den ut :3
Just nu sitter den i min hand och ser ut att ha det ganska trevligt faktiskt, ska snart fylla på spån i den andra större buren så den slipper bo i frakt buren.
Hade tänkt att sy en klänning lite senare eftersom jag ändå inte har något att göra idag.
Får se hur det blir med det.

00.13

Fy vad trött jag är på allt, ta mig bort härifrån.

Råttisråttisråttis:)


Idag har jag gått i skolan till 10.50 fast jag skulle prata med matteläraren och min mentor men det sket jag i för jag orkade inte vänta.
Sen gick jag och Linda och åt i matsalen det var FALAFEL:D
efter det gick vi direkt ner på stan, kollade lite i affärer och sen satte vi oss på ritas glassbar och käkade värsta glass grejset, det var gott:)
Efter det gick vi ner till station och jag lämnade av Linda vid hennes buss sen satt jag bara och väntade på att tor skulle komma till stan och underhålla mig. Så gick vi runt lite och sådär, sen gick vi hem till han och var jätte trötta så båda som na till kl 4 - halv 5 eller nått då min mamma ringde och skulle hämta mig, då åkte vi ner på stan igen och jag gick och beställde en råtta, en vit :)
Sen hämtade vi mammas glasögon och så käkade vi american pizza och sen hämtade vi min pappa vid tåget och nu sitter jag här och är arg över att alla jeansjackor är så korta och jävliga så nu har jag bestämt mig för att köpa en kill jacka istället för dom är iaf inte korta och jobbiga så Tor ska gå med mig och leta imorgon emot att jag bjuder han på sockerdricka och godis;D

Vissa saker blir jag trött på.

Jag fundera på en sak när jag satt och läste glamour idag.
På ena sidan står det typ "var dig själv, och ha din egen stil.. blablabla"
Och sen på nästa sida står det typ, bli som britney och stjäl hennes stil..
wtf? skulle man inte vara sig själv och ha sin egen stil.
Sen står det typ, "har du alltid undrat hur stjärnorna får så vacker hy, även dom andvänder sig av hjälpmedel som fundation och blablabla.." vaddå även dom? är dom något slags egen sort eller? och dessutom "stjärnor" om några andvänder ju smink, dom spacklar ju igen varenda litet sår, bleker tänderna, sprayar sig bruna och klenar på sitt smink.
Lixom skulle dom ha perfekt hy bara för att dom är så kallade stjärnor? det var verkligen det löjligaste jag någonsin läst.
Först att ha sin egen stil och vara sig själv och typ 3 sidor senare ska man göra på ett visst sätt för att bli lik "stjärnorna" och sen helt plötsligt så är alla kända personer en helt egen människo art som FAKTISKT med sminkar sig OJOJ! -.-'

Jag sminkar mig inte ett skit, jag har fin hy och även om jag inte skulle ha det skulle jag inte klena igen allt med massa fundation för det blir bara värre, om man har en finne tex och klenar på smink på den, då täpper man för så den inte kan andas och då tar det längre tid för den att läka och försvinna + att det kan bli infekterat eftersom det är smuts man klenar på sig.

Till en viss gräns är det fint med smink, men över den gränsen är det jätte fult och enbart överdrivet.
Vem har egentligen helt slät och jämn hy utan typ en enda leverfläck eller några fräknar eller något annat?

15.59

Jag har fantastiskt tråkigt och jag ska nog åka till älsklingen sen, om mamma vill skjutsa mig till bussen då dvs.
Annars går jag;D
imorgon ska jag till skolan oavsett om jag har huvudverk eller inte för det är inte kul att vara hemma och inte ha något att göra-.-'

Tisdag och fortfarande huvudverk

Jag har börjat få sjukt ont i huvet hela tiden, igen.
Jag vaknar på morgonen känner bara lite, tar en huvudverkstablett och så innan jag hinner komma utanför dörren och jag ska gå till bussen så har det hunnit bli så smärtsamt så jag verkligen inte orkar gå till skolan, jag fattar inte varför, jag vill gå till skolan men det går inte, kommer ju efter as mycke.
Och jävla skit sjukhuset gör ju ingenting, dom vill inte ge mig starkare tabletter bara för jag inte är 18, tycker jag låter helt sjukt, ändå har jag varit där minst 7 ggr pga samma sak, dom vet at mitt skolarbete och typ allt blir lidande på min jävla huvudverk men ändå gör dom inget åt det, dom säger sluta ät ipren men jag har inte ätit någon jävla ipren-.-'

Sen har jag samhällsprov idag, vilket jag förmodligen inte kommer göra eftersom jag inte kommer gå till skolan men jag vet inte ens vad det handlar om bara för jag varit sjukt så mycke, dels för jag hade influensa och sen huvudverk.
Inget går bra nu känns det som, jävla skit värld.

Måndag kväll


Jag har minsann en hemlighet, en stor glad hemlighet som kommer komma fram efter sommaren. Förmodligen, om jag nu lyckas hålla mig så länge utan att säga det till någon:3

11:37

Jag var för trött för att gå till skolan, huvudverk och helt slut. Kanske inte så konstigt eftersom jag har gått upp tidigt ända sen i onsdags och lagt mig sent och sen gått och gått och gått hela dagarna typ.
Imorgon ska jag iaf försöka komma iväg till skolan och på onsdag för då är det falafel;D

..

NU är jag hemma, eller jag var hemma igår redan men jag var så trött då så jag orkade inte lägga upp något.
Kändes som jag åkte väldigt mycke igår, först taxi, buss, rulltrappa, flyg, bil, buss igen och sen tåg, det var jobbigt.
Men nu har jag försovit mig till skolan så jag ska sticka dit. Iof missar jag gympan menmen.

Camden market

Idag har vi varit på camden market och gått runt, jag köpte en harrington i en skum affär där dom ville dra in mig på lagret och visa massa saker.. Sen köpte jag lite mer saker med.
Sen efter att vi varit där så åkte jag och mamma en tur med någon buss runt typ hela london som tog typ 2 timmar, det var kul förutom jätte jobbiga barn som satt framför och att det blev lite kallt när solen hade gått ner, men det var inte så långt kvar då så vi överlevde:)
Nu ska jag duscha och packa min väska eftersom det blir hemfärd imorgon:3 lite skönt faktiskt, jag saknar Tor och så..
Tycker det var precis lagom länge jag varit här:)

Oxford street


Idag har vi gått heeeela oxford street + massa andra gator, så nu har jag hemskt ont i benen och fötterna, det känns ungefär som jag har blåmärken under fötterna, ajajO.o
Iaf jag köpte detta..
Skor
strumpbyxor
2 par trosor
och en liten present till tor.
Och vi var inne i en så sjukt stor affär där jag köpte trosorna och allt var hemskt billigt med, typ som svenska ullared eller nått skulle jag kunna tänka mig, fast roligare kläder.
trosorna ochstrumpbyxorna korstade bara 4.50 pund tilsammans, det är 55 svenska kronor, sjukt billigt.
Men dessvärre orkade man inte vara inne i den affären för det var så fruktansvärt varmt och mycke folk typ.
Sen har vi varit vid bigbenoch tittat med, jag tyckte iof inte det var så intressant för jag tycker inte det är något speciellt med en klocka. Nu ska jag vila mina ömma fötter och inte lyfta mig ur sängen utom i yttersta nödfall typ toa:3
Imorgon blir det Camden market, då ska jag se på punkare som har typ 1 meter hög kam och så ;D

Present:D


Min syster var så snäll så jag fick present från henne sen hon var i tokio bara för det går så bra i skolan för mig:3
2 barba strumpor och en mumin kalender med söta klistermärken som man klistrar in på olika högtider, typ lov, födelsedagar osv:)

Wii framme i London:D


Ja nu är jag asså framme i London, eller jag har varit sen 11-12 imorse, vi gick direkt till hotellet som så fantastiskt underbart skönt låg PRECIS intill tunnelbanan var inte ens 10 meter ifrån, det var skönt.
Sen efter att vi varit inne och installerat oss på hotellet i ungefär en kvart så gick vi direkt ut på stan och käkade, sen gick vi på promenad och tittade i lite affärer, mötte upp min syster och så gick vi till DET STÖRSTA TOPSHOP JAG NÅGONSIN SETT! asså seriöst det var svinigt stort, 3 VÅNINGAR med tjejkläder och 1 med killkläder och asså våningarna var så stora så man tappa bort sig. Första våningen var typ lite blandat, andra våningen var blandat och bas kläder och tredje våningen var bara massa designkläder/skor och asså det var typ klänningarnas himmel, man ville köpa allt men det gick ju inte det var så mycke fint så man mådde illa.. menmen nog om det.
Sen gick vi och fikade och nu sitter jag på hotellet och vilar mina stackars fötter och ben, fruktansvärt trött eftersom ajg gick upp kl 4 imorse och inte sovit någonting eller vilat något sen dessO.o
Nu ska jag hoppa in i duschen:)

Flygplats

Nu ska vi åka vidare till flygplatsen, hatar att gå upp tidigt sjukt jobbigtO.o

Linköping

Nu är jag framme i Linköping. har åkt tåg sen18.50, usch det var jobbigt men jag har kollat på film nästan hela vägen the nuber 23:) riktigt bra.
Nu ska jag vila för jag är as tröttO.o

Skön dag


Igår kväll åkte jag till Tor och sov för att vara lite med han innan jag åker ikväll.
Sen var jag i skolan idag, inget speciellt hände, slutade 10.50 som alla andra onsdagar, då gick jag Linda, Lina och milda till Wallermans och käkade, trevligt och gott :)
Sen efter vi käkat gick jag direkt hem till Tor och nu sitter jag i hans säng och är jätte trött. Senare ska vi till kebabhouse så jag får käka innan jag åker iväg med tåget runt 19, då bär det av till Linköping för att bo i min systers lägenhet en natt och sen åka till någon stans som jag inte kommer ihåg vad det hette och gå på flygplanet och sen blir det hej London:) Fram tills 19 blir det bara mysmys:)

NovellNovellNovell

Novellskrivning igen nu då, fast jag är klar med min, men jag ids inte att säga något för då får jag väl ytterligare 10 uppgifter eller nått och det orkar jag verkligen inte idag. Tor väckte mig en kvart innan jag börjadade, asså 08.15 och jag har fortfarande inte hunnit vakna riktigt.
Förmodligen har jag matteprov sen och det känns absolut inte bra.

Lotta är ganska så vis.

Jag kollade på Lotta på bråkmakargatan idag när hon flyttar upp på tant bergs vind och när hon ligger och ska sova säger hon "Jag är inte rädd för mörker, jag tycker bara det är så sogligt".
Det håller jag med om, det är alltid på kvällen man börjar tänka på saker som får en ledsen, iaf oftast.
Och det finns ju knappast något som piggar upp en, som på dagen är det färger och ljust utom på vintern då, depparårstiden typ mörkt hela dagen typ och bara vitt svart och gråttprecis som på natten, vinter är som om det är natt hela tiden.

Avund


När jag var liten avundades jag alltid mitt marsvin för att den slapp gå till skolan och sånna saker som bara människor gör.
Avundas nog mitt marsvin ganska mycke nu faktiskt.

VÅR


Var ute och gick en stund i solen, sjukt skönt vårigt väder ÄNTLIGEN! och nu när det är lite varmare ute så ska jag gå upp på vinden när mamma och pappa kommer hem, man vet aldrig vad man kan hitta för spännande gammla tyg och kläder och allt möjligt roligt där uppe, i stort sett det jag längtat efter hela vintern:)

13.06


Nu är huvudverken iaf lite bättre och jag kan typ resa mig ur sängen och så utan att må illa.
Och mamma har ringt och tjatat 2 gånger på att jag ska börja planera vad jag ska ha med mig på onsdag så det är rent, så jag får väl göra det nu.

Måndag och migrän.


Som jag anade så fick jag migrän idag, så ingen skola för mig.. Typiskt.__.
Nu ska jag ta tablett och sova.

23.57

Nu när jag tröttnat på spelet, igen, så kom jag tänka på en sak.
Tänk vad fort man kan förlora något som betyder väldigt mycke, hur fort ens liv bara kan rasa ihop av en sån sak, man kan ha träffat personen precis och bara någon sekund senare kan han/hon vara helt borta. Lixom vem som helst kan råka gå mot rött och bli påkörd. Det är tragiskt, man tänker, nej dör det gör man när man är gammal! men det vi inte tänker på är att vi kan bli sjuka, bli mördade, ahh dö av någon anledning innan vi ens fyllt 20, tidigare än så tom., man tänker aldrig så nästan iaf inte jag.

Och sen tänk vad vi människor är beroende av andra människor egentligen.
Vi vill ha folk runt oss nästan hela tiden annars känner vi oss ensamma, vi andvänder telefon, internet och liknande för att få ännu mer kontakt med ännu fler olika människor från olika ställen.

Jag tror nog människan måste vara det dummaste djuret, tänk vad skönt att vara typ en fågel eller nått, en stor kungsörn eller en berguv eller nått, vacker, egen och oberoende, kunna flyga var man ville. Det tycker jag låter härligt.

Nu vet ju jag att mumin och det finns på riktigt, men tänk om världen hade sett ut som den gör i mumindalen, inga fula asfalterade vägar någon stans, allt skulle vara mycke roligare om man kunde gå var som helst utan att komma ut på en ful väg, mycke mer fin natur ingen dum miljöförstöring med bilar och sånt skräp. Jag tror rent av att folk skulle vara mycke friskare. Det känns mycke bättre så.

Söndag.

Nu har vi kört hem Tor och den största delen av helgen har väl bestått av massa mys och barn film, mumin och pettson & findus is the shit;D och inatt slapp tor varken sova utan täcke eller utanför sängen eftersom jag har mycke större säng än han;D
Nu är jag hemskt trött och börjar fundera lite på vad jag ska ha med mig till London då jag upptäckte att jag faktiskt inte har NÅGRA hel svarta strumpbyxorO.o jag lyckas alltid få hål på dom och sådär så det är nog något jag måste inhandla faktiskt, ett helt lager kanske.
Imorgon blir det iaf skolan hoppas jag, är sjukt trött just nu och det brukar leda till migrän eller huvudverk dagen efter oftast :/ men förhoppningsvis inte denna gången:) för jag har då ingen lust att ligga hemma ännu mer än vad jag redan gjort nu.
Nu ska jag försöka mig på ett hemskt spel som man ska bygga ett nöjesfält igen, förstår mig inte riktigt på det så jag blir lite trött av det men det är lite kul faktiskt,
iaf bra underhållning medans jag väntar på att allrams julkalender ska laddas klart:)

Högaffla hage


Jag ville ladda ner dendär gammla sommarlovs morgon programmet högaffla hage men det fanns inte=(
sen tänkte jag och tor att vi skulle ladda ner mulle meck bygger bilar och spela men så funkade det inte på datorn och nu har vi inget att göra, vi blev fruktansvärt besvikna faktiskt-.-'

Väntar på en korv:D


Nu sitter jag och väntar på att Tor ska komma, han tar hemskt lång tid på sig.
Har städat hela mitt rum så det är väldigt ostökigt nu för ovanlighetens skull men det kommer väl inte ta alls lång tid innan det ser ut som en soptipp igen, menmen:)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har hemskt ont i fötterna för det är så kallt på mitt golv eftersom jag vädrat tilllomed;D
Iaf så ska jag nog försöka värma fötterna och leta efter snygga bikinisar på lite olika sidor tills Tor kommer:)

Täck tjuven.

Jag kom på en lite rolig sak nu när jag tänkte sova.
När jag och Tor sover tillsammans i hans 90 säng så brukar jag alltid ligga innerst mot väggen och då knuffar jag tydigen ut Tor så han knappt får någon plats.
Så bestämmde vi oss för när jag sov hos han igår att jag skulle få ligga ytterst så han slapp sova dåligt för att jag knuffar ut honom, sagt och gjort så sover jag ytterst men grejen är den att det är så kallt att ligga ytterst så istället för att knuffa på Tor så tog jag allt täcke så han knappt hade något alls största delen av natten och när han försökte dra tillbaka täcket som jag hade snott från honom så höll jag tydligen jätte hårt i det samtidigt som jag sov xD och jag tyckte ju förståss det var jätte mysigt att han låg så nära mig hela natten (var lite sådär halv medveten om saker när jag vaknade av att det var kallt och han höll om mig) jag tyckte ju det var jätte mysigt, tills jag fick veta på morgonen att han låg så nära för att få iaf lite täcke på sig.
Så frågan är ju, vilket är bäst, sova innerst och inte få något täcke men få plats eller sova ytterst och bli knuffad men få täcke;D

Bara för att jag inte vill vara lika tråkig som alla andra.


Jag har fantastiskt tråkigt.
Ingen uppdaterar din blogg, ingen lägger upp bilder på bilddagboken alla står som "inte vid datorn" på msn och alla i huset ligger och soverO.o
Har iaf bestämt mig för nu att jag ska spara ihop till en ny symaskin efter London, eftersom jag fick panik på att den inte gjorde som jag ville förut, det är hemskt fint och charmigt med gammla symaskiner men mer praktiskt med nya mordärna som man knappar in vad man vill ha för stygn och sådär, därför ska det sparas till en sån:)
Fast min mormor var så snäll och städade mitt rum igår så kommer jag nog få städa det imorgon igen eftersom jag har sytt och grejat nu så det ligger tyg och sånt över hela glovet.
Men nu ska jag lyssna på Håkan och försöka hitta på något att göra:)

Dagen(:


Bara för jag inte har något att göra så dricker jag te i min bästa temugg:3
Iaf.. Idag har jag då varit i skolan, haft 4 timmar design, det är kul, alla tycker det är så långsamt men jag tycker det är jätte kul, lixom det jag går där för:) just nu håller vi på och gör en parafras av kända designade föremål, jag valde en tiffany lampa som jag ska göra en annan lampa av, ska bli kul att se hur det blir, har redan kommig ganska långt.
Sen efter skolan gick jag med pappa till systemet och det stog massa poliser över hela stan och sen när vi kom ut på torget så stog sverigedemokraterna där och pratade, usch tycker dom skulle förtjäna att bli nerslagna. Menmen, sen gick pappa med mig till hem & hobby för att köpa spets och resår:) Sen när vi kom hem var jag helt inställd på att städa mitt rum, då hade min snälla mormor redan gjort det åt mig x)
Så nu har jag ingenting att göra, funderar på att sy något men vet inte riktigt vad så det blev dricka te och tänka och så var min mamma så snäll och köpa en väldigt fin bok om London till mig som jag sitter och tittar lite i nu.
Sen imorgon kommer Tor hit och vi ska nog förmodligen äta falafel xD fast hemmagjord, inte riktigt samma sak men gott:)

Nu är den färdig...


Häromdagen började jag på denna lampan och så gjorde jag klart den idag när jag kom hem från skolan:) jag blev ganska så nöjd faktiskt:)

Novellskrivning, hmm?

Nu har jag svenska och det är ganska tråkigt för vi ska skriva en novell som ska vara klar nästa vecka om jg vet inte riktigt hur jag ska börja så jag kommer ingen stansO.o
Igår var jag och Lindää nere på stan en stund och hon skulle uträtta några ärenden och sen käkade vi på kebabhouse för hon ville smaka på falafel;D
Sen när hon skulle hem stack jag till Tor och firade 10 månaders dag. det var trevligt:)

Förövrigt är det min skola som är inringat med lila;D fjuttiknutt skola:3

:)


Imorgon blir det iaf skola för min del, sen hem till Tor och mysa eftersom vi varit ihop i 10 månader då:)
Sen har jag bestämmt mig helt för att spara ut mitt hår så det blir som förut (längre än det på bilden) får se hur det kommer gå, kommer säkert ångra mig flera gånger och tycka att det tar för lång tid.
Men jag ångrar inte att jag klippte av det eftersom det var så slitet, men nu har det fått vila ett tag och är dax för lite förändring tycker jag:)
Nu börjar min näsa bli täppt igen och jag har ont i halsen så jag ska dricka teeee :3

Dagen eller nått.

Förövrigt kom jag precis från stan, var inte i skolan idag för jag orkade inte pga av huvudverk och almänt utsliten och trött.
Men jag var iaf på utvecklingssamtalet och det gick bra vg och mvg i alla estetiska ämnen, tråkigt att jag förmodligen inte kommer få ha textil men, får jag väl leva med helt enkelt, kanske får det i 3an istället.
Sen var jag och mamma på banken och växlade in pengar till pund och sen var vi på kebabhouse och jag käkade falafeltalltik, inte som falafelrulle men falafel och pomfritt iaf:D
Sen gick vi och köpte en ny töj till mig och sen hämtade vi pappa och åkte hem. :)

Det hände inget kreativt, jag var för lat och sov ända till kl halv 12 >.<
Men nu ska jag vara kreativ istället;D

<3 Beyond retro.


Ihh nu har det äntligen öppnat i göteborg och jag måste dit:3
Iof så kommer jag förmodligen till London innan Göteborg så det är lika bra att gå till det som ligger i London:)
Men iaf, nu slipper man åka till London eller Sthlm för att åka dit:D

Lite mer tankar

Egentligen borde inte jag klaga så mycke som jag gör.
Jag bor i ett stort hus.
Jag får hela mitt studiebidrag, varav 250 sätts in på spar konto, vilket betyder jag har lite extra pengar när jag behöver tex till London.
Jag har en bra familj, mamma, pappa, storebror och storasyster.
Jag har bra relation med mina syskon och med mina föräldrar bortsett från lite tonåringsbråk då och då med mamma och pappa, men det är ju normalt.
Mina föräldrar bryr dig om mig och villa att jag ska ha det så bra som möjligt.
Jag har en kille som jag älskar, som älskar mig tillbaks och gör allt för att jag ska må så bra som möjligt.
Jag har gott om kompisar som betyder mycke för mig.
Jag får göra nästan precis vad jag vill och mina föräldrar bryr sig lagom mycke om det jag gör, mamma är lite väl nyfiken ibland, men sånna är ju mammor.

Så egentligen borde jag inte klaga, vad otacksam man är.

Falafel funderingar

Jag måste säga att jag är fruktansvärt sugen på falafelrulle och pomfrittO.o fast det är jag alltid men nu är jag extremt sugen på det, ska nog be min kära far göra det i morgon eller i helgen eller nått:3

Sen kom jag tänka på, vem var den första vegetarianen och varför blev hon/han vegetarian och hur kom hon/han på det egentligen?

Lite av varje


Det blir nog ingen skola för mig imorgon, orkar verkligen inte, detta piss vädret får en att bli på opepp humör för typ allt.
Istället ska jag försöka göra något kreativt iaf fram till typ 12 då jag måste på utvecklingssamtal i skolan.. får se vad jag hinner åstakomma, förmodligen inget men man kan ju hoppas:)

Nästa vecka åker jag till London, det ska bli skönt:)

Mindre trevlig dag.


Idag har det varit föreläsning i skolan med en tant som pratade om likabehandling och könsdiskriminerings skit, det var ganska jobbigt att lyssna på men ändå inte tråkigt om man säger så.
Man märkte typ hur mycke tjejer andvänds som varumärken bara för att sälja och för att folk ska uppmärksamma saker i reklam och liknande, hur billiga tjejer framstår i vissa fall dessutom.
Det gjorde en lite småarg, för jag vill fan inte bli betraktad som en jävla billig produkt som ska vara hemma och städa, laga mat och lyda mannen som inte ska göra ett jävla piss, i helvete häller!
Efter föreläsningen var det bild & form och sen gick jag hem till Tor innan samhällen för jag hade så ont i huvet och var almänt jätte trött, känner mig fruktansvärt utsliten och absolut inte utvilad efter helgen:/ kommer förmodligen inte gå till skolan imorgon om jag känner mig såhär.

Jag längtar efter vår med mysigt soliga dagar, mer träning, mer ork och mindre huvudverk!

GE MIG VÅR!

Precis när all snö hade försvunnit så kommer det lika mycke ny om inte mer:/ har snöat hela dagen ända sen jag vaknade imorse.
Fy vad deprimerad man blir, jag vill ha vår med massa fina färger och inte bara jävla vitt överallt, visst vintern är jätte fin men nu vill jag ha vår med blommor, grönt gräs och gröna trädO.o
Det är säkert minst 20 cm ute nu, fyyy. :/

Ledigledigledig:)


Idag är jag asså ledig, det är skönt, slipper man både idrotten och samhällskunskapen, skönt eftersom min samhälls lärare inte verkar gilla mig pga. att jag berättade för han vad jag tyckte om blondinbella (inget bra) och starwars typ hans 2 favoritsaker här i världen eller nått verkar det som x)
Jag har iaf ägnat min ledighet till att baka muffin:) dom blev goda;D senare ska jag till Tor för jag börjar kl 08.00 imorgon för det är någon dum föreläsning i skolan och det går inga bussar så tidigt här hemifrån så jag kan vara inne till kl 8a så jag får sova hos Tor helt enkelt:)
Sen funderar jag på om jag kanske ska klippa av tyllkjolen lite på längden, bara någon cm och sätta på några små små vita rosetter på. Men får se hur jag gör med det:)
Nu ska jag iaf städa upp på mitt golv för det ligger tyg, tråd och nålar överallt och det är inte så skönt om man lyckas trampa på en av nålarna:/

Måste klaga av mig lite.

Eftersom det inte är någon som har lust att lyssna på mitt gnäll så skriver jag mitt gnäll här, brukar kännas bättre efter man har fått skriva det någon stans.
Jag måste säga att jag hatar, eller man kanske inte ska säga hatar, ogillar så jävla mycke saker, jag är så trött på alla, alla bara klagar (jag ska ju inte säga någon om det) men vissa är verkligen extrema, sånna som inte har något att klaga över, allt är bara så jävla skit åt helvete tråkigt!
Alla bara gnäller, tjatar, bråkar, skryter och är så jävla egoistiska så jag har lust att spy på dom som är det!
FY FAN VAD TRÖTT JAG ÄR PÅ ALLA.
DÖÖ!

flashback eller vad man ska säga.

Igår när jag och Tor gick till myrorna så hittade jag en jäkla massa söta saker, förstår inte varför jag aldrig köper det, tänker alltid "men jag kommer säkert inte andvända det" sen tänker jag alltid, fan varför köpte jag det inteO.o
det måste du sluta med Mathilda:P

Just nu sitter jag och glor in i min garderob och vill ha vår så jag kan andvända min fina klänning, en klänning med äpplen är inte så passande på vintern:P Förövrigt så sitter jag och hostar för jag råkade få en kallsup eller vad man säger av mitt te xD
så smidig är jag:)
Men nu ska jag nog fundera ut något mer att sy, är ledig imorgon så jag kan sitta och tänka på sånt kl 12 på natten;D

Jag är ganska så kreativ ibland (:


Jag hade inget att göra förut så jag började rota lite i skåpet med tyger och hittade jag massa tyll så jag sydde en tyll kjol. blev riktigt nöjd faktiskt:)

RSS 2.0