skorskorskor

Mina skor.
Jag gillar dom, men dom är inte sådär överdrivet sköna att gå i en längre sträcka och har dock blivit lite stora.
Men dom är fina och kommer från London:)

20.56


Puss!


Såhär mysigt ser det ut på kvällen:3

Gengåvan

Idag har jag varit på gengåvan, först med Tor sen med mamma och Tor.
Jag köpte.......


Äntligen fick jag min franslampa som jag velat ha väldigt länge men inte hittat någon fin. För ynka 135 riksdaler var den min:)

Det fick bli en bild till för jag kunde inte bestämma mig för vilken bild jag ville lägga upp xD
Sen köpte jag ett tyg (det är inte det med girafferna på för det är min pyjamas) x)
nu ser jag dessutom att jag missat en prislapp x)

Och så blev det en skrivmaskin för 35 riksdaler.
Nu kan jag skriva ner mina filosofier med min skrivmaskin som kan skriva både rött, svart och vitt:D

SKIT!


Jag valde denna skolan jag går på för att kunna välja textil inriktning i tvåan, så är det 2 ynka personer som fattades för att det ska bli en textil grupp, självklart min otur. Nu får jag gå foto istället som jag inte har något intresse av alls.

(mitt rum är jätte stökigt på denna bilden men jag tycker nog det ser lite småmysigt ut, det brukar inte vara så stökigt faktiskt)

Människor som stirrar

Jag kom på en sak. Idag när jag stog och väntade på bussen vid travbanan i axvall då var det så jävla många som stirrade typ verkligen glodde, egentligen borde man ha en stor skylt som det står typ JAG SER ATT NI GLOR! som man har bakom ryggen och tar fram när någon glor som dom aldrig sett en människa förut.
För asså, folk tror att dom inte syns bara för man sitter i en bil, jag vet inte hur många gånger jag sett någon typ peta näsan eller så, DET SYNS FAKTISKT GENOM BILRUTAN!

Göteborg

Nu är jag hemma från Göteborg, eller ahh, igår var jag hemma från göteborg men har inte hämtat min dator som jag lämnade i skolan förräns nu, i stort sett enda anledningen till att jag gick till skolan och för att jag och mamma ska till gengåvan i eftermiddag med:3

Det var väldigt roligt i Göteborg, vi besökte 2 olika skolor tillskärarakademien som jag tyckte verkade väldigt rolig eftersom det typ bara var sy och den andra som jag inte kommer ihåg vad den hette som inte verkade speciellt rolig, det var bara massa måla och jag är inte sådär jätte intressearad av sånt.
Det blev 3 besök på beyond retro på 2 dagar, tänkte köpa en klänning men den hade lite tråkig färg så den finck hänga kvar.
När jag kom hem igår så var jeg HELT slut, hade gått och gått och gått jag öppnade mitt paket jag hade fått på posten, hängde upp en hylla, flyttade på en fåtölj, hoppa in i duschen och var nära på att somna sen blev det sängen för mig.



Tisdag

Samhäll idag igen, 1,5 timme med 5 minuters rast, suckO.o
Efter skolan blir det vänta på att Tor slutar vid 16 och sen sticka direkt ner till tåget till Göteborg och datorn orkar jag inte släpa på så den lämnar jag i skåpet.

Nu har vi redovisat vårat parafrasarbete med, mitt blev inte bra, när jag skulle limma ihop kuben så fick jag massa superlim på fingrarna och det är fantastiskt störande för det går inte bort så jag sitter och pillr på det hela tiden.
Menmen.

Göteborg

Imorgon åker jag till Göteborg direkt efter skolan för att sova med Tor hos hans syster så vi slipper åka buss kl 08.00 på morgonen dit eftersom vi ska på studieresa eller vad man nu kallar det.
Får vi sovmorgon till 10 dessutom;)

Kommer hem på onsdag kväll igen.
Adjö, Adjö och godnatt!


Grattis Alina som fyller 18 idag! :)

 


Picknick i parken

Idag har jag nästan blivit klar med mitt parafrasarbete, ska bara sätta ihop kuben och på något sätt fästa själva lampan och allt detdär i. Jag är inte nöjd x)

Efter skolan Stack jag och Linda ner på stan, jag beställde klipptid 5/5 min och Tors 1 års dag x).
Sen gick vi till willys köpte lite fika och satte oss och hade picknick i parken, riktigt mysigt bortsett från att det stog en alkis 10 meter från oss och pissade mot kyrkan och vi hörde hur det lät, inte speciellt trevligt. Efter det sprang vi runt lite i affärer och letade efter en tunn tröja till mig men jag hittade ingen, sen var det dags för linda att åka hem men då var det så praktiskt att Tor skulle ner till stan så vi mötte hans mamma och han införskaffade en hummel tröja som han fick av sin mamma.
Sen stack vi hem till Tor och till maxi, där hittade jag en tunn tröja äntligen.
Och så åkte jag hem 20.45 bussen, hjälpte mamma med traderasakerna hon hade sålt, försökte komma på hur lampan skulle fästasi min kub och sen färgade jag mitt hår.

Ganska så trevlig dag om jag får säga det:)

Resultat


Nu är det klart och såhär blev det, inte vitt men en början till.
(det förra inlägget hade inte laddats upp av någon anledning)

Avfärgning


Jag avfärgar håret så jag ska få bort det oranga i luggen och så, ser ut som jag kletat grädde i håret:D
Det är klart om ca en kvart och jag hoppas det blir blont, väldigt blont:)

Uppdatering kommer kanske senare, om jag nu vågar visa mig;D

..

NU har samhällskunskapen ÄNTLIGEN slutat, jag är har fantastiskt ont i halsen efter att ha hickat i över 40 minuter, seriöst 40 min, det var ansträngande.

Brutala idrottsprov

Nu har jag precis gjort mitt fruktade idrottsprov, det gicks sådär, jag svarade på det mensta men vet i fan om det var rätt, fick kramp i handen av allt skrivande iaf x)
Vi fick ett as stjockt häfte som vi skulle läsa igenom men jag tyckte inte att jag behövde det så jag lästa rubrikerna på dom olika texterna x) tog väl 5 minuter.

Idag ska jag iaf beställa klipptid ÄNTLIGEN SKA JAG KLIPPA MIG, så har väl dom inga tider förrän i typ april nästa år, skulle inte förvåna mig alls, det är min otur lixom. Så ska jag köpa avfärgning med så det oranga försvinner eftersom det inte funkade att bara blondera, nu ska det bli vitt:)



Söndag


Jag fick en rått familj av Tors mamma:D

Jag läser inte bloggar i bloggtoppen...

För jag tycker dom är fantastiskt tråkiga, jag vill varken läsa om 15 åringa tjejer som får barn eller blonda tjejer med idomin på läpparna och om hur mycke dom handlat på gina (har inget emot gina), enda bloggen jag skulle kunna tänka mig att läsa på blogg toppen är Kenza vilket jag kanske gör varannan vecka eller mindre, hon har ju iaf inte idomin läppar och verkar ju ha ett liv.
Gillar mer sånna där bloggar med tjejer/killar med fina stilar som inte alla har.
Sånna tjejrer som handlar massa på seconhand, syr massa kläder själv och där hela gaderoben är fullproppad av vippiga kjolar/klänningar och poffiga underkjolar är det finaste jag vet.

Underkjol


Idag har jag tagit mig tid att sy en ny underkjol med blommor på. Mycke poffigare och så blir man glad av att titta på blommorna :)

Är däremot inte klar med min kjol som jag började med igår än, tycker den blev lite för rak så jag ska göra några ändringar på den innan jag visar den här.

Nu ska jag kika på alla bloggar jag bevakar sen ska jag hoppa in i duschen:)

Adjö adjö!

Solsting

Vi har förövrigt kommit fram till att min lilla råtta har fått solsting/ blivit solbrännd i ögonen som albinosar kan bli om dom inte blundar när dom är i solen och att det förhoppningsvis går över av sig själv om hon bara är i ett rum utan för mycke ljus.

Nu ska jag kolla, men bara kolla på mitt idrottsprov, vi har fått värsta feta häftet för 2 veckor sen och jag har skannat framsidan och insett att det ser svin tråkigt ut, provet är på måndag, det kommer inte gå braO.o

18.57

Jag MÅSTE klippa mig, men inte för kort i fram. Behöver lite hår att gömma mig bakom ibland.

Lördag eftermiddag


Idag tog jag ut min råtta för första gången så den fick vara själv i buren, annars har jag bara suttit med den i gräset så har den fått spinga runt mig.
Iaf så har det hänt något med hennes öga (se bilden) det är lixom svullet, vi tror hon fått något i det men det ser jätte obehagligt ut, stackars råttisen.
Hon har legat i solen hela dagen och sovit och sett ut som hon tyckte det varit jätte skönt så det kanske inte är så farligt med ögat iaf.


Här i huset har även mitt fantastiska marsvin suttit hela dagen och har inte gått ut en enda gång typ x)


Imorse väckte min pappa mig kl halv 9 och vi sjöng för mamma, hon fick öppna sina paket och hon blev väldigt glad för allt och hon tyckte att apelsin halsbandet var väldigt fint.
Sen börjae jag sy om skjortan jag köpte på röda korset igår till en kjol (har tagit väldigt många och långa pauser för jag varit tvungen att göra andra saker emellan så den är fortfarande inte riktigt klar men inte långt kvar nu) :)

Lite senare så åkte jag och pappa till Maxi eller ahh som nu har det fantastiskt fula namnet Elins esplanad, vi köpte smörgåstårta och hämtade min storerors presenter eftersom han jobbade så kunde han inte överlämna dom sjölv till mammsevamsen hon fick iaf, typ märkes champoo och balsam och en väldigt bra typ hår mosse eller hur det nu stavas som hon önskat sig iaf.
Sen var jag innte i VARENDA klädaffär (inklusive mataffären) och letade efter vita strumpbyxor med fot på men det fanns fan inte, finns bara massa leggins men jag vill inte ha det, irriterade.
Eftersom det var såndär shopping helg i skövde så var mumin på maxi med(a) jag hade lust att gå fram och ta kort på den men jag är lite keptisk mot sånna där människor med dräkter, kan vara vilket drägg som helt iO.o

Nu ska jag iaf fortsätta med min kjol:)

Klipp klipp klipp

Nu har jag nålat klart hela tyllkjolen + tittat på Partik 1,5 med mamma och pappa.

Jag funderar på att klippa mig, jag mår dåligt av att mitt hår bara hänger och ser tråkigt ut, jag håller ju på att spara ut så jag vill ju inte helst inte egentligen men ändå vill jag. Jag vill ju ha en ny frisyr.
Jag älskar lukten och kännslan när man kommer ut från frisören och är jätte nöjd med sin frisyr vilket jag har varit varenda gång ända sen jag började klippa mig hos Mini för typ 2 år sen:)
Och om man klipper sig lite emellan åt så känns det som det tar kortare tid för håret att växa ut.
Jag har ju iaf en lugg och två polisonger man kan göra något med.

Det blir nog klippning helt enkelt, jag står inte ut utan det. Men frågan är hur ska jag klippa mig?

Nu är det slut med funderingar för idag, är helt slut och nu vill jag sova.

Små grodor och stora fiskar

Efter skolan gick iaf jag och Tor ner på stan och köpte en eltandborste som min mamma ville ha i födelsedagspresent, efter att vi drivit runt håglöst på stan en stund så blev det glass och efter ett tag gick vi till röda korset sen blev det pizza på kvällen.
Nu har jag iaf kommit hem från Tor, eftersom han ska till sin farmor och farfar i Fagersta tidigt imorgon så kunde jag inte sova där..
Idag var egentligen en såndär dag som man borde vara kvar i stan och festa, grilla, mysa ahh vad man ny känner för.
Det är såntdär mysigt väder, inte speciellt kallt fast det var kväll, men jag åkte hem.
Förövrigt första dagen som jag gick till skolan UTAN jacka! det kändes riktigt härligt.

Imorgon ska jag ägna mig åt våriga saker, åka motorcykel med min far eller ahh åka med på motorcykel, vi ska iaf titta på grodor och stora fiskar vid hornborgasjön det har vi gjort varje vår sen jag var ytte pytte liten så det är något av en tradition nu för tiden om man säger så. Sen ska jag sy, har köpt en skjorta idag på röda koset som ska bli en vippig kjol om det blir som jag vill.
Och så fyller mamma år imorgon med så jag ska plocka en fin vårig bukett med blommor till henne och så ska hon få sina paket:) fotvård, apelsinhalsband, eltandborste och sen får hon säkert något mer.

Nu ska jag sy om min tyll kjol så jag inte tappar den.


Dagen i ära får det bli en Sommar/höst bild och sen förövrigt har jag fått ordning på designen på min blogg nu, äntligen!
Lite vårig sådär.


Nationella.

Happ, då sitter man i källaren i skolan (enda stället det internetet inte är sjukt segt, fast det är fortfarande as segt) alla andra i klassen gör nationellea i engelska utom jag eftersom jag tagit bort engelska.
Jag tog tidiga bussen in så jag kunde passa på att ge Neo hennes paket på bussen, hon fick rosetthalsbandet + en sånndär bacon wonderbaun eller hur det nu stavas, hon önska de sig en sån så hon blev väldigt glad.
Sen efter nationella blir det design, måla och skynda sig som fan så man hinner klart med parafrasarbetet, har inte ens börjat måla min kub än.
Efter skolan ska Tor följa med mig ner på stan och köpa en sista present till min mamma (en eltandborste) som hon önskade sig, sen på kvällen ska jag hem och sy om min tyllkjol håller på att bli galen på den, den bara åker upp ibak och ner ifram hela tiden (den är lite stor).



Förövrigt var jag irionisk med att jag ville ha ett sånt där halsband med en räv på, skulle nog bli väldigt tungt för nacken för det första sen är ju det inte så trevligt att gå runt med ett rävhuvud runt halsen;D

header

  ^
   l
   l
   l
   l
Titta, jag lyckades med min header:Dfast nu har jag ett jättefult tema, men det ska nog fixas det med, när jag orkar, nu ska jag sova.

Nattinatti hattifnatti! :)

Mathilda är liten


Förövrigt var jag söt när jag var liten(a) hittade massa gammla kläder som jag hade när jag var liten på vinden, massa sjömans kläder och jätte söta kläder var det, synd dom inte var lagom nu x)


Måste ha eller vad.


Fyfan vad snyggt, måste skaffa ett sånt halsband.

Det lilla lila paketet


Idag fick jag ett litet lila paket hemskickat på posten, vad kan det vara i tro?

Överraskad var jag inte direkt eftersom jag väntade på att detta skulle komma:)
Ett apelsin halsband till min mamma som hon ska få i födelsedagspresent, ett barometerhalsband till mig så jag kan vara hattifnatt på heltid:3 och ett rosett halsband till Neo, lite försenat eftersom hon fyllde år i måndags men bättre sent än aldrig.


Nu har jag ytterligare ett fint smycke att lägga i mitt lilla smyckesskrin som jag haft sen jag var liten:3
Sen har jag varit på gengåvan idag med, dom hade fått in massa klänningar och sånt, fick nästan med mig en blå klänning med vita små prickar hem, men när jag skulle gå och prova den så såg jag hur äcklig den såg ut i armhålorna och i nacken, helt gul men den såg ny ut på utsidan, så det blev ingen affär för mig.

13.11

Nu har jag räknar klart heeela kapitlet i matteboken, 2 veckor för sent men iaf, jag känner mig lite duktig ändå;D
Jag slutar om 5 minuter och då blir det att sitta och vänta på mamma till 4 eller nått, tråkigt-.-' hatar att det inte går några bussar.

07.25

Blir ingen skola idag, huvudverk och trött i hela kroppen.
Denna dagen ska jag bara vila ut så jag inte får huvudverk mer i denna veckan iaf.
Nu ska jag sova.

Fint


Eftersom jag och Linda var på stan idag så blev det även en ny lite vårigare villha lista.

Te kanna: Indiska 149 kr
Te kopp: Indiska 79 kr
Ser så blommigt och mysigt ut så vem vill inte dricka te ur dom:3

Gladiatorsandaler: D.n.a 799 kr
Klänning: Indiska 199 kr (Om jag köper den ska jag nog ta av den en bit för den är ganska lång).
Fågelholk: Indiska 199 kr
Jeans shorts: Lindex 249 kr
Röda lådväskan: Ginatricot 199 kr
Förövrigt måste jag ha den.

Sen såg det så tomt ut längst ner så jag la till en liten text av Marc Johns som jag tycker låter så söt:)

Mvh. Latex Anita

Idag fick min mamma sig en riktig överraskning när hon gick in på sin mail.

Min mamma säljer massa saker på tradera som jag sagt några gånger, ochnu i helgen så var det någon som frågade om en gul regnkappa av typ lack/latex om inte hon kunde få fler bilder då den satt på någon för hon ville se hur kappan föll sa hon.
VI skickade bilder när jag hade på mig jackan och idag fick mamma ett väldigt förvånande mail tillbaka, det var en tant i 40 års åldern som skickade typ 15 bilder på sig i sina latex regnkappor, långbyxor då hon stog och putade med röven xD
Hahaha min mamma var helt förvånad och jag gapskratta när pappa berättade det för mig i bilen sen när vi var påväg hem xD

Det roliga var att min pappa sa innan vi skickade bilderna, "det kanske är något latex pervo du får på halsen nu" på skämt såklart, men enligt hennes bilder så verkade det inte som hon var intresserad av jackan eftersom det var ju klart och tydligt att hon inte skulle få på sig den, jackan var en 34a och hon var så mycke större än det x)

Detta gjorde min dag iaf.

Råtta råtta råtta


Jag och Linda ska ner på stan sen och leta efter en kjol till henne, jag ska prova chinos och så vill jag ha ett par nya örhängen nu när jag plockat ur min töj och allt.

Min råtta tycker det är fantastiskt spännande att bita/slicka på guldsaker.

16.28

Jag vann inte auktionen på tradera, men jag får se det från den posetiva sidan, jag sparade iaf 190 kr + 60 kr frakt;D

Sjuk i nacken

Det blev att vara hemma från skolan idag, har inte kunnat sova på typ hela natten bara för jag haft så ont i nacken och när jag väl somnade vid 5-6 så när jag vaknade igen hade det nackonda spridit sig till huvet så jag orkade inte ens resa mig ur sängen imorse, typiskt, jag som hade tänkt åka till tor:( men jag kanske kan det senare iaf om det känns bättre. Nu har iaf lite av huvudverken försvunnit.
Funderar på vad jag ska göra resten av dagen, pysslade ihop en sånndär header eller vad det nu heter förut men den ville inte funka, vet inte vad jag gjorde för fel, får väl försöka igen när jag orkar.
Sen vid 4a ska jag iaf buda lite på tradera, får väl se om jag vinner vilket jag inte tror men, hoppas kan man:)

Mamma är ledig idag så hon har bakat pannkakor till mig som jag ska äta nu, nomnomnom:)

Massa saker och ännu mindre t-shirtar

Eftersom jag inte har så mycke och göra och har för ont i nacken för att sova så får det bli en liten lista med bilder på vad jag funderar på att köpa när jag får pengar den 27:e
Egentligen behöver jag t-shirtar eller ahh, överdelar i största almänhet för det äger jag väldigt få av, jag har massa underdelar men jag har inget att ha till för jag har så få överdelar, men det är ju så fruktansvärt tråkigt att köpa för alla ser ju så fruktansvärt tråkiga ut nu, är det bara jag som tycker det? O.o




Elastiskt nitarmband:)
99 kr


Söta stayups med hjärtan (ska nog ta bort rosetterna om jag köper dom)
129 kr


Tufft halsband med pistol:)
59 kr


Söt liten ask :)
19 kr


Söta små knappar som ser ut som glassar.
9 kr/st

Sammanlagt blir allt 306 kr (utan glass knapparna inräknat för det beror ju på hur många man vill ha)
Allt hittar du här :)

Resten av helgen har tillbringats med vind besök, städa överallt, varenda låda har jag rensat sen åkta jag till Tor vid 9 som med hade städat sitt rum ännu mer än jag gjort, båda var trötta efter att vi städat så det blev myspys, film och glass hela kvällen och sen somnade vi sött vid 1-2 tiden med tv och alla lampor tända, vid 5 vaknade jag av att jag störde mig på det så jag var tvungen att gå upp och stänga av och släcka allt.
Sen åkte jag hem vid 7 (på kvällen) idag och då hjälpte jag min mamma lite med hennes saker på tradera:)
Nu ska jag försöka sova fast nacken är fruktansvärt ond.

Fynd på min vind


Idag var jag och min mamma upp på vinden och rotade lite.
Då hitta vi denna kjolen + en till lika dan fast röd som min storasyster hade när hon var liten, så hittade vi en klänning med som jag ska ta av:) jag är mycket nöjd, det kallar jag fynd.

Tradera


Nu har jag satt i ringar i firrarna:)
Och så har jag lagt ut massa saker på tradera även min mamma har lagt ut massa (vi har samma konto eftersom jag är för lat för att göra ett eget)
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1792039&listtype=0
Där är iaf adressen:)

Hattifnatt


Jag har ju inte visat min lilla hattifnatt som jag målade på min gaderobsdörr för några månader sen. Den är söt och sitter där och stirrar, funderar på att måla dit några kompisar för jag tycker lite synd om att den får sitta där helt själv.

presentbeställning.


Nu har jag beställt detta, barometern till mig, apelsinen är födelsedagspresent till mamma och det hemliga är en födelsedagspresent till Neo men eftersom jag inte vet om hon läser min blogg så tyckte jag det var bäst att det skulle bli hemligt:)

Solsolsol:)


Jag har jätte tråkigt, sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, sitter utanför min brors lägenhet och snyltar hans internet eftersom det blev för ljust att sitta i parken, försökte skriva mitt parafras arbere med det gick inte så bra för det gjorde sjukt ont i ögonen att kolla på datorn eftersom den är vit men det var skönt, tills det började blåsa.

Var och köpte 2 fikskar till igår så nu blir det att sätta i ringar i dom med:)
Han i afärren skrattade åt mig igen när han fick se att jag hade den fisken jag köpte häromdagen som halsband.

Kavaj-partaj......

Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg dom här två kavajerna..


Men frågan är vilken (gillar nog den översta mest, tror jag)
Och är dom verkligen 700 kr fin?

Jag håller på att buda på en fin kavaj på tradera med, får se vad den ligger på för pris när auktionen är slut.
Kanske kan köpa den + någon av domma.. Beror på vad min plånbok säger om saken, menmen om inte denna månaden så varför inte nästa, jag gillar att ha mål på vad jag ska köpa.

firrefisk


Idag var jag och tor i fiskeaffären där dom säljer ut typ allt till 70%..
Jag köpte ett litet fiskedrag med en söt liten fisk på som jag knippsade av kroken på när jag kom hem och satte i en kedja:D

Jag och råttan har precis varit ute och plockat vitsippor...

Efter vi plockat vitsippor satt vi på verandan och jag tog kort på råttan, det tyckte hon var såhär kul...


Sen satte vi oss i gräset men då skulle råttan till verandan igen...


Sen satte hon sig på trappan och tvättade sig, den absolut vanligaste sysslan hos min råtta x)


Klättra klättra klättra.


Tvätta tvätta tvätta.


Sen fick jag så fantastiska huvudlösa bilder med eftersom min råtta är så energisk och bara ska springa runt x)


Sen gick vi in..

Här har vi dem...


Drömskorna, här är dom. 799 kr på dna, värt varenda öre.. Jag måste ha dom!

Herregud vilken söt gul jacka, en sån vill ja med ha.
Förövrigt tycker jag inte barn ska ha sånna kläder som dom ser ut som vuxna i, det är hemskt!

Och jag var nere och kollade på MQ efter dendär klänningen förut men den fanns inte, förmodligen för att dom började sälja kläderna vecka 6 och nu är det vecka 16, så nu sitter jag här utan klänning och väntar på Tor.
Men jag ska kolla på den lite mer nyöppnade MQ sen, ska be Tor följa med mig eftersom det ligger inte alls långt från där han bor.

Knaprig fisk


Slutar om 5 min, då ska jag till matsalen och käka, knaprig fisk står på matsedeln, nomnomnom.
Sen ska jag ner på stan och se om jag hittar dendär klänningen som jag la upp bild på igår.
Och så måste jag springa hem till Tor innan han kommer hem eftersom jag har hans nyckel för han gillar inte att vänta.

Jag vill ha!


GIVE GIVE!
Villa ha! behöver bara ta av den en liten bit sen är den perfekt!
jag ska önska mig den av hela mitt hjärta i evigheternas evighet!

Mobil


Idag när jag är i skolan ska min mamma ringa och prata med netonnet om min telefon, detta blir 4a gången jag skickar in min telefon och jag har för mig att man ska få en ny annan telefon för samma pris och om det stämmer så ska jag nog välja denna, enkel och tunn.

Hej grupptrycks retards ni är dumma i huvet!

Folk som inte kan stå för vad dom tycker är nog det värsta jag vet.
Sånna som säger tex. Glass är så fruktansvärt äckligt, sen någon dag senare står man i en grupp och pratar om att glass är gott så håller bara den personen med fast man vet att han/hon tycker helt tvärt om.
Och jag känner tyvärr för många sånna personer.

Sen en annan sak.
Om man lägger upp en bild på typ sig själv någon stans så kommenterar någon, gud vad snygg, så är inte alls det personen som kommenterade snygg, men ändå säger folk det är du som är snygg eller något liknande.
Sen när man frågar dom varför dom skrev så säger dom " ahh men jag vill ju inte att han/hon ska bli ledsen" jag skulle nog tycka det var mer sårande om någon sa så till mig utan att mena det och att jag skulle få reda på det, jag skulle ju inte bli sårad av att någon bara sa tack, lixom jag förväntar mig inte att någon ska skriva, nej du är snygg tillbaka.
Jag skulle bara sagt tack och kanske något mer men jag skulle inte ljuga.

London bilderna

Nu har jag fått London bilderna av min syster så här kommer en del av dom.



Jag, johanna och liten bit av min mamma.

Bigben

Bigben igen och en mås:D

Tycker det var snyggt med guldet runt om på urtavlan:)


Jag och mamma

Innan min kamera gick sönder. Förövrigt har jag lyckats laga den nu:)

På camden där det var ganska kallt och massa läskigt folk som vill locka in en på deras lager x)

Camden

Och när vi skulle fika satt det en liten hund utanför starbucks och min storasyster tyckte den var väldigt söt.

Rulltrappor! påväg tillbaka från camden:) Kristian på bilden

Den fantastiskt dyra karusellen, kostar typ 2000 svenska kr per person att åka.

Utanför slottet:)

Det satt typ folk lite här och där och målade på marken med KRITA så målade dom så jävla snygga saker, sen när dom var klara med målningen så satt dom bara där så fick folk kasta pengar till dom.
Men en tavla som denna måste ju ha tagit en hel dag, det är ju sjukt snyggt!

Här demostrerade dom, de hade flaggor med någon gubbe som såg ut som Günter x)

Undra varför det finns typ 10 telefon automater runt varje hörn i London. Överallt var det telefonautomater.

Bron

Sista kvällen var det fin solnedgång:)

Mammsen innan vi skulle ut och äta sista kvällen:)

Jag innan vi skulle ut och äta sista kvällen.

Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder fast det finns typ fruktansvärt många fler.

Beach 2009

Det enda man kan läsa om i tidningar och sånt nu är typ, bli snygg till beach 09, få den snygga, fasta, smala, tränade kroppen till beach 09 osv.
Det går inte undvika att läsa för det står överallt, fyfan vad ointressant det är att läsa.

Beach 2009 kan dra åt helvete!

I udda


Idag kom jag hem från Udda där jag varit hela helgen.


Här sov jag och Tor, det var mysigt och kallt:) (ignorera mig som ser konstig ut)


Jag fick en muckla av Tor och en chokladkanin av Tors mamma, kaninen ser mystisk ut och en aning hög x)


Vi såg knasiga ut....



och så pussades vi knasigt så vi såg tjocka ut i ansiktet :)
Och så gjode vi ju en hel del andra saker, typ åt, spelade yatzy där jag vann 2 av 3 ggr, smällde raketer och massa andra saker, det var riktigt trevligt..
Vad som iof var mindre trevligt var att jag fick urinvägsinfektion på köpet, men så går det när man går ute för bar.
Nu ska jag äta mat!

Glad Påsk:)


Nu har jag precis letat påskäg och istället för godis fick jag en ipod shuffle eftersom min mp3 inte gick ladda eller lägga in låtar eftersom jag har en mac, så det var bra.
Nu ska jag snart åka till Udda och träffa Tor fast föst ska jag käka frukost:)

Gladiatorsandaler


Förövrigt såg jag ett par sjukt snygga gladiatorsandaler häromdagen på dna och jag bara kände att jag MÅSTE ha dom!
För det måste jag ju med.
Lite lika dom på bilden, fast mycke snyggare och dyrare tyvärr.
Menmen, det kommer vara värt varenda riksdal när jag väl har dom.
Men frågan är, bruna eller svarta?

Tills jag har pengar att köpa dom så får jag bara gå och se på dem när dom står där i skyltfönstret och ser så tjusiga ut.

Långfredag

Idag har jag rotat i gaderoberna i förrådet och hittat 2 klänningar:)
Sen plockade jag och pappa blåsippor, så åkte vi till mormor och jag fick ett påskägg, 4 små söta kycklingar, en liten söt låda vilket jag lagt min spets + lite andra små sysaker i och mormor fick en bukett med blåsippor:)
Resten av dagen har jag bara tagit det lungt suttit ute med råttan i solen och myst, sjukt skönt väder!

Imorgon bär det av till Udda, till Tors och hans familjs sommarstuga, då blir det påskfirande och sova i kall friggebod med en mysig varm Tor... Trevligare kan det ju inte bli, förutom om det inte skulle ha varit några skrikande barn där då dvs, huvudverks framkallande.

19.42

Nu ska jag byta stilen, attityden och sättet.
Ingen mer vinter trök nu, glatt, positivt och kul helt enkelt.

Mammor som är födda på 50-talet är allt bra:)


Idag har jag fått en klänning som min mormor sydde till mamma när hon var lika gammal som mig, man hittar alltid massa bra saker när man rotar i gamla gaderober:)
Och så hittade jag min klänning som jag hade när jag konfimerade mig oh den var fortfarande lagom och mycke finare än jag minns, den har nog varit min mosters dessutom.




Och så var det en söt liten krage på med:)

Lalala


Såhär såg asså duken ut som jag köpte, men jag kom på att jag hade inget bord som var lagom stor att lägga den på, så den får sitta på väggen så länge, den smälte in lite på min vägg med. (Det ser ut som den hänger snett men det var jag som höll datorn snett när jag tog bilden).

Gengåvan


Idag var jag och Tor på gengåvan och jag köpte ett barbapapa band och en fin grönaktig duk med blommor och massa saker på, kommer kanske bild sen:)

Blodprov.

Nu har jag varit på vårdcentralen och tagit blodprov, 6 rör fulla med blod och det dröjde 14 timmar innan jag fick äta något alls, det var riktigt jobbigt, fast nu mår jag illa bara för jag inte fick äta på så länge.. menmen.
Dom tog typ prov för diabetes, borelia och massa annan skit som jag inte kommer ihåg.
Nu ska jag vila för usch vad trött jag är, känns som det enda jag gjort idag är att gäspaO.o

Trevlig tisdag:)

Idag har jag varit i stan med Linnea, det var trevlans.
Köpte lacktights, hårfärg (vilken färg det blir är mystiken själv) och så köpte jag en såntdär typ snöre men sätter runt huvet eler vad man nu ska kalla det.
Sen gick jag hem till Tor efter jag lämnat Linnea vid bussen och där bakade vi kladdkaka:) nomnomnom.
Sen skjutsade dom ner mog till stationen och så bar det av hemmåt igen eftersom jag måste vara på vårdcentralen kl 08.00 för att ta blodsocker spruta och dessutom får jag inte äta eller dricka 12 timmar innan och jag är redan hungrig=(
Nu ska jag gå och se hur min hårfärg ser ut för jag har glömt ta tiden x(

Give give.


Hade inget bättre för mig så det fick bli en villha kollage eller vad man ska kalla det:3
Men jag hade inga krafter kvar för att klippa ut bakgrunden på hörlurarna x)

Lovdag nummer 2 :)


Imorgon bilr det stan med Neo :)
Köpa avfärgning till håret och käka glass står på schemat (nu ska det röda håret bort), en riktig stekardag hoppas vi på, precis som idag, sånt man ska ägna sitt påsklov åt då:)

Gammla bilder gillar man:)

Nu är det klart:)


En liten cupcake som jag satt en ögla i, tänkte sätta en kedja i den.

Och ett par cupcake örhängen blev dagens kreation, får väl se om det blir mer sen.
Men jag blev ganska så nöjd:)

(Dåliga cambilder som är almänt jätte tråkiga att titta på, jag vet).
Min kamera är fortfarande trasig och jag har fortfarande inte orkat köpa en ny:/ Men det kommer.

Idag har jag varit hos farbror doktor eller farbror doktors fru.

Just nu sitter jag och väntar på mina små cernitlera grejer som sitter i ugnen just nu ska bli klara:)
Eftersom mamma tvingade mig till doktorn idag utan att jag egentligen tyckte jag behövde. Men som hot sa hon att jag skulle få cernitlera om jag följde med, så jag gick till doktorn och det gick väl bra, ska dit kl 08.00 på onsdag och ta massa blodprov och så, för diabetes, jag måste fasta 12 timmar innan x( jobbigtjobbigt.


Iaf jag laddar upp bild ler sakerna sen, om det blir bra dvs.

Göteborg med Tor:)


Nu åker jag och älsklingen till göteborg:)
Tor ska shoppa:OO fantastiskt nog..
Efter Göteborg blir det hem till mig och picknicka, det ska bli mys, eller om vi gör det imorgon kanske, då är det 11 månader med.
Nu ska jag iaf borsta mina tänder.

Fredagfredagfredag


Wooo, jag och Tor vaknade 08.55 och jag började 09.05, härligt blev upp och kasta på sig kläderna för att sen kasta sig på cykeln, eller ahh, pakethållaren till en lektion som vi inte hade någon lärare till x)
Men jag hann, med 3 minuter till godo till och med.. Sen fick det bli frukost i skolan och han som har hand om kaffet stog och tipsade mig och Linda om massa sprit och drinkar och skit, det var lite roligt;D
Sen blir det design, det gillar vi..
Och sen hem till Tor igen och göra något och så Göteborg imorgon.
Förövrigt tycker jag förkortningen gbg är hemskO.o
NÄSTA VECKA HAR JAG PÅSKLOV!!! :3

Idag har jag käkat falafelrulle:FFF

Nu slutar jag om 5 min, gött:) förut var jag och linda och käkade på kebabhouse, falafelrulle för min del, nomnomnom:)
Sen gick vi och kollade på töjar och jag köpte även en ny, 2 mm större än den jag har(Y) :)
Sen blir det dum föreläsning om starta eget och sen slöjddetaljer med Linda :))))

Världens sötaste kanin?




Mathilda är hungrig.

Nu sitter jag här och har inget att göra igen.
Är jätte sugen på glass men vi hade ju ingen såklart, så det fick bli ett knäckebröd istället x) med tanke på att jag inte häller ätit på hela dagen så är jag ganska så hungrig, det finns ingen mat här hemmaO.o
Nu ska jag fortsätta knapra på mitt knäckebröd och inte ha något att göra:)

Mer bussar tack.

Jag hatar onsdagar, eller en sak är bra, jag slutar 10.50 men det är det jag hatar med tisdagar samtidigt för jag kommer inte heeem O.o
Antingen får jag vänta fram till 16 på mamma och pappa, det känns ju jätte kul,
eller så får jag gå till Tor och sitta där helt själv och inte ha något att göra,
ibland väntar jag i skolan på att en kompis (som har en lektion mer än mig) ska sluta så går vi ner på stan och gör något, men det går ju inte häller varje onsdag.
Det finns en buss jag kan ta men då får jag sitta i över en timme nästan två och vänta vid travbanan där det åker bilar hela tiden så man kan inte lyssna på musik för man hör den inte, sjukt störande.

Iaf, jag lyckades missa bussen och självklart så går det inten förrän 09.11 och då är jag inne i stan vid typ 10.15 sen är jag på skolan ännu senare, känns ju inte riktigt värt att komma mindre än en halvtimme för att sen inte veta vad man ska göra eller ta vägenO.o

Aja, så är det väl att bo i Eggby, fint men det går inga bussar-.-'

Iaf, eftersom det inte blir någon skola för mig idag så ska jag försöka rensa min garderob och lägga ut lite saker på tradera och hoppas på att det blir sålt.

Hårfärgning


Jag borde sova men har ingen lustO.o
Imorgon hade jag tänkt be min kära mamma köpa avfärgning till mig för jag ska ha orange hår har jag bestämmt mig för nu, för jag är trött på mitt röd/bruna hår, jag kräver förändring.

RSS 2.0